Ta steget nu...

Bollywooddans

an image

Bollywooddans är träning för kroppen och glädje för själen. Våra erfarna Bollywoodinstruktörer hjälper er att dansa som på Indiska filmer samtidigt som vi lättar på era sinnen. Dansa vilt och vackert och slappna av i en miljö där själen sätts i fokus.
Ett intensivt träningspass med mycket skratt och mycket glädje! Vi går igenom de mest typiska rörelserna, bhangra och indisk folkdans.
Släpp loss, sätt själen i fokus och upplev glädjen i Bollywooddansen. 
Inga förkunskaper krävs, utan den viktigaste talangen för att dansa Bollywood är förmågan att ha kul och släppa loss.

Magdans

an image

Magdansen ryms inom begreppet orientalisk dans och är en dans som kombinerar koordination, teknik och improvisation. Känsla och musikalitet är också viktigt i magdansen och det är en träningsform som styrker ditt inre samtidigt som du har en rolig erfarenhet. Inga förkunskaper krävs för att våra magdanspass utan egenskapen att ha roligt värdesätts högre. Magdans passar alla åldrar.
Yoga

an image

Yoga som är sanskrit, betyder ”att förena”, kropp, tanke och själ och är den äldsta vetenskapen om personlig utveckling. Det är en samankoppling serier av fysiska och mentala övningar kallat ”Asanas”, ”Pranayama” och ”meditation”. Genom att samanföra dessa övningar återfinns föreningen mellan kropp, tanke och själ. Yoga tros vara så gammalt som 5000 år och härstammar ifrån början från Indusdalen som ligger mellan Pakistan och Indien.
Möhippa, svensexa, workshop & privatlektioner

an image

Boka en fartfylld och rolig Bollywood danslektion till möhippan!

Under en rolig och fartfylld danslektion där vi sätter bruden i fokus och klär henne i vackra dräkter och smycken, lovar vi att ge henne och hennes vänner en oförglömlig dag.

Vi anordnar även workshops över hela Sverige.

Vi planerar och utformar workshops och privatlektioner efter era önskemål och ändamålets syfte.

Priserna för möhippor, workshops och privatlektioner sätts efter kundens behov och önskemål.


 

Gå med i vår facebook grupp!

Bollywoodfilmer